neděle 29. ledna 2012

Vychází u Fragmentu - Jaro 2012

Fragment nedávno zveřejnil katalog, v němž najdete tituly připravované na jaro. Mohla by vás zajímat například kniha Inheritance - poslední díl Odkazu dračích jezdců od Christophera Paoliniho, jež by měla vyjít v březnu 2012. Dále se můžeme těšit na volné pokračování oblíbené série Percyho Jacksona - Bohové Olympu z pera Ricka Riordana anebo první díl nové fantasy - Kronika Cartera Kanea, Rudá pyramida od téhož autora. Dále v březnových novinkách najdeme také desátý díl Upířích deníků, Temnou akademii nebo Vstříc temnotě, což je druhý díl Lovkyně snů. V dubnu výchází nová romantická série s fantasy prvky - Krvavá romance, třetí díl Krásných mrtvých s názvem Summer, či pokračování Temných vizí od L.J. Smith. Více chystaných knih si můžete prohlédnout v katalogu. Rozhodně je na co se těšit!

2 komentáře:

  1. hlasuj pro mě prosíím (odkaz ve webu) v Percy Jacksonovi (Osudový Halloween), v Stefanových denících Zrození (Tvé dny budou sečteny) a Chuť krve (Ta tajemná kniha) děkuju móóc :)) zkouším štěstí aspoň tam, když se mi u Abyss nezadařilo :D

    OdpovědětVymazat
  2. Docela se těším na druhý díl Lovkyně snů jinak ještě nevím :) Děkuji za komentář, to nevadí, dají se koupit skoro všude a nejsou moc drahé já je koupila v Mobelixu za 79 a je jich 12 kusů, případně se dají koupit papírové :) Zajímavý vzhled :)

    OdpovědětVymazat