neděle 4. prosince 2011

Vánoční řetězovka (2. část)

Vánoční řetězovka, kterou vymyslela Sue ze Secret World Of Deep Soul. Pro více informací klikněte sem.

6. Patří podle tebe sníh k Vánocům nebo jsou Vánoce Vánocemi i bez něj?
Miluji Vánoce na sněhu, ale už si ani nepamatuji, kdy naposledy takové byly. Každopádně si je vždy dokážu užít, ať už se sněhem, nebo bez něj. Podle mě ale sníh k Vánocům zkrátka patří... ono je to pak vždy o něco kouzelnější.

7. Vaříte na Vánoce tradiční jídla?
Pokud se tím myslí tradiční česká štědrovečerní večeře, tak ano. Bramborový salát a rybu nebo řízek a několikrát jsme měli i rybí polévku. Myslím, že tato tradice se zachovává ve většině rodin...

8. Jaké dárečky nejraději dáváš?
Jelikož nejsem moc zručná ve vyrábění vlastních dárků, tak většinou dávám ty kupované. Třeba něco z drogerie, nebo nějaké vonné svíčky apod. Úplně nejradši ale dávám takové dárky, které dokáží opravdu potěšit.

9. Jaká je tvá nejoblíbenější vánoční pohádka?
Ráda koukám na takové ty klasické české pohádky, které se vysílají vždy o Vánocích, jako např. Tři oříšky pro Popelku, Princezna se zlatou hvězdou na čele, Anděl Páně, nebo třeba Mrazík.

10. Jaká je tvá nejoblíbenější vánoční skladba?
Líbí se mi snad všechny písničky s vánoční tématikou, jak ty české, tak i anglické. Z těch našich mám hodně ráda Tichou noc, Nesem vám noviny a Veselé vánoční hody. Z anglických mě napadlo Last Christmas a také je moc pěkné vánoční CD od Celine Dion, například skladba The Magic of Christmas Day je úžasná písnička.

Žádné komentáře:

Okomentovat